U bent hier

BELANGRIJK!

het maken van een online afspraak is tot nader order niet mogelijk ivm het corona virus. U kunt bellen voor een afspraak, kom niet naar de praktijk zonder gebeld te hebben. Zie voor beleid rondom corona virus de hoofdpagina hieronder:

– Spreekuren zullen zoveel mogelijk telefonisch plaatsvinden.
– Kleine chirurgische verrichtingen worden uitgesteld.
– Afspraken bij de praktijkondersteuner voor controle van diabetes, bloeddruk, COPD zullen NIET doorgaan. – Deze afspraken worden verplaatst of vinden telefonisch plaats. De praktijkondersteuner neemt contact met u op.
– Bij verkoudheid, keelklachten, griepklachten met of zonder koorts: THUISBLIJVEN en zo min mogelijk contact met anderen totdat u 24 uur klachtenvrij bent. Alleen voor zieke mensen geldt: beleid/behandeling vindt plaats na overleg met de assistente en de huisarts.
– De landelijke adviezen voor het testen op het corona-virus zijn gewijzigd. Vanaf nu worden alleen mensen ouder dan 70 jaar met ernstige ziekteverschijnselen, mensen met een onderliggende ziekte en ernstig zieke mensen voor wie opname in het ziekenhuis nodig is, getest.
– Begeleiders van patiënten die voor een acute klacht komen, mogen GEEN luchtwegklachten hebben. In dat geval moet een andere begeleider worden gezocht.
– Wij hopen op uw begrip en medewerking!

Per 17 maart:
Om de kans op verspreiding van het Coranavirus te beperken worden patiënten met verdenking op besmetting niet meer gezien op de eigen praktijk of op de huisartsenpost. Deze patienten kunnen gezien worden op speciale isolatieposten.

Op deze isolatieposten worden alleen patienten gezien MET ernstige luchtwegklachten en patienten met andere spoedklachten in combinatie MET luchtwegklachten.

Deze posten zijn alleen toegankelijk na telefonisch overleg met de eigen praktijk of met de huisartsenpost. Wij willen benadrukken dat u hier niet op eigen initiatief zonder vooraf telefonisch overleg naar toe kunt gaan.

Op de praktijk en op de huisartsenpost worden alleen patienten gezien met andere spoedeisende klachten ZONDER luchtwegklachten na telefonische beoordeling.

Kies hieronder over welk soort afspraak u meer wilt weten

  • Afspraken maken online
    LET OP! Afspraken op dinsdagochtend (tot 10.00 uur) en vrijdag ochtend bij dokter Elbers zijn in Gemonde.
    LET OP! Afspraken op woensdag middag bij dokter Graffius zijn in Gemonde.
    LET OP! Afspraken op woensdag middag bij dokter Arts zijn in Gemonde.
  • Afspraken maken per telefoon

Het komt soms voor dat een patiënt(e) een afspraak maakt op het spreekuur van de huisarts, praktijkondersteuner of assistente en dat deze afspraak niet wordt nagekomen.

Er gaat dan kostbare spreekuurtijd verloren die kan oplopen tot een half uur of meer, afhankelijk van het onderzoek waarvoor een patiënt ingepland is. We verzoeken u om een afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen zodat een andere patiënt kan worden ingepland.

We hopen dat door het tijdig afzeggen van afspraken geen spreekuurtijd onnodig verloren gaat.

Indien u bij verhindering een afspraak niet minimaal 24 uur van te voren afzegt, of als u uw afspraak vergeet, dan noteren wij dat. Indien dit nogmaals gebeurt dan zijn wij helaas genoodzaakt het tarief dat voor deze afspraak geldt bij u in rekening te brengen. LET OP! U kunt dit bedrag niet declareren bij uw zorgverzekeraar!

NIEUW! de praktijk app

We hebben nu ook een app waarbij u via uw telefoon afspraken kunt maken! De app heet “uwzorgonline”
Belangrijk: u dient wel een patiëntenportaal inlog te hebben.
1. Download de Uw Zorg online appvia de App Store (iOS) of Google Play (Android)
2. Open de app en zoek uw praktijk
3. Maak een account aanvia de knop
4. Na controle door de praktijk van uw aanvraag ontvangt u een bericht. Dit kan enkele werkdagen duren.