(0411) 631248

O.H.C. van Laere
G.H. Elbers

Afspraak

BELANGRIJK!

Het maken van een online afspraak is weer mogelijk! Om in te schatten of u een afspraak nodig hebt kunt u heel gemakkelijk www.thuisarts.nl of www.moetiknaardedokter.nl. Dit zijn 2 betrouwbare sites om alvast advies te krijgen en in te schatten of het nodig is om contact op te nemen.
U kunt ook gewoon bellen voor een afspraak, kom liever niet naar de praktijk zonder gebeld te hebben. Zie voor beleid rondom corona virus de hoofdpagina hieronder:

Wij hopen op uw begrip en medewerking

beleid rondom corona virus

Spreekuren  hebben we weer opgestart, er kan ook gevraagd worden om het consult via beeldbellen te doen ivm corona virus.

Kleine chirurgische verrichtingen Doen we weer zoals normaal.

Afspraken bij de praktijkondersteuner voor controle van diabetes, bloeddruk, COPD zullen weer doorgaan.
Er is achterstand opgelopen met bloed prikken. Als u normaal opgeroepen wordt gebeurt dat dit jaar ook, maar dus wel met vertraging. Voor vragen neem contact op via de assistente of via de  VIP app.

Bij verkoudheid, keelklachten, griepklachten met of zonder koorts: Laat u testen.  BLIJF  THUIS  en heb zo min mogelijk contact met anderen totdat u 24 uur klachtenvrij bent. Alleen voor zieke mensen geldt: beleid/behandeling vindt plaats na overleg met de assistente en de huisarts.

De landelijke adviezen voor het testen op het corona-virus zijn gewijzigd. Vanaf nu kan iedereen zich laten testen. Neem contact op met de GGD.

Begeleiders van patiënten die voor een acute klacht komen, mogen GEEN luchtwegklachten hebben. In dat geval moet een andere begeleider worden gezocht.

Afspraak maken online

Afspraak maken Online (tijden veranderd vanaf 1sep)

LET OP!
Afspraken op maandag ochtend en vrijdag ochtend (beide tot 10.00 uur) bij dokter Elbers zijn in Gemonde.

LET OP!
Afspraken op woensdag ochtend (tot 10.00 uur)bij dokter Graffius zijn in Gemonde.

LET OP!
!

Maak online afspraak

Afspraak maken per telefoon

Nakomen afspraak

Het komt soms voor dat een patiënt(e) een afspraak maakt op het spreekuur van de huisarts, praktijkondersteuner of assistente en dat deze afspraak niet wordt nagekomen.

Er gaat dan kostbare spreekuurtijd verloren die kan oplopen tot een half uur of meer, afhankelijk van het onderzoek waarvoor een patiënt ingepland is.

We verzoeken u om een afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen zodat een andere patiënt kan worden ingepland.

We hopen dat door het tijdig afzeggen van afspraken geen spreekuurtijd onnodig verloren gaat. Indien u bij verhindering een afspraak niet minimaal 24 uur van te voren afzegt, of als u uw afspraak vergeet, dan noteren wij dat.

Indien dit nogmaals gebeurt dan zijn wij helaas genoodzaakt het tarief dat voor deze afspraak geldt bij u in rekening te brengen.
LET OP! U kunt dit bedrag niet declareren bij uw zorgverzekeraar!

NIEUW! de praktijk app

We hebben nu ook een app waarbij u via uw telefoon een e-consult kunt starten en zo een vraag aan de arts of POH kunt stellen: uwzorgonline app! Belangrijk: u dient wel een patiëntenportaal inlog te hebben.

Stap 1

1. App Downloaden

Download de Uw Zorg online appvia de App Store (iOS) of Google Play (Android)

Stap 2

2. App openen

2. Open de app en zoek uw praktijk

Stap 3

3. Account aanmaken

Maak een account aan via de knop

Stap 4

4. Bericht ontvangen

Na controle door de praktijk van uw aanvraag ontvangt u een bericht. Dit kan enkele werkdagen duren.

Scroll naar top