U bent hier

CORONA: KOM NIET ZONDER BELLEN NAAR DE PRAKTIJK

CORONA CRISIS MAATREGEL- SPREEKUREN GEANNULEERD
i.v.m. de CORONA CRISIS worden per direct alle spreekuurafspraken geannuleerd. We kunnen ons alleen nog concentreren op SPOEDZORG. Bij spoed moet u ons bellen en NIET naar de praktijk komen. Ieder niet medisch noodzakelijk contact met een arts dient vermeden te worden ter bescherming van uw gezondheid en die van uw naasten.

per 17 maart:
Om de kans op verspreiding van het Coranavirus te beperken worden patiënten met verdenking op besmetting niet meer gezien op de eigen praktijk of op de huisartsenpost. Deze patienten kunnen gezien worden op speciale isolatieposten.

Op deze isolatieposten worden alleen patienten gezien MET ernstige luchtwegklachten en patienten met andere spoedklachten in combinatie MET luchtwegklachten.

Deze posten zijn alleen toegankelijk na telefonisch overleg met de eigen praktijk of met de huisartsenpost. Wij willen benadrukken dat u hier niet op eigen initiatief zonder vooraf telefonisch overleg naar toe kunt gaan.

Op de praktijk en op de huisartsenpost worden alleen patienten gezien met andere spoedeisende klachten ZONDER luchtwegklachten na telefonische beoordeling.

Coronavirus
Heeft u algemene vragen over het coronavirus? Neemt u dan contact op met het publieksnummer van het RIVM 0800-1351. Maakt u zich zorgen over uw eigen gezondheid of die van uw huisgenoten? Kijk eerst op Thuisarts.nl, daar staat wat u moet doen: