U bent hier

BELANGRIJK!

het maken van een online afspraak is tot nader order niet mogelijk ivm het corona virus. U kunt bellen voor een afspraak, kom niet naar de praktijk zonder gebeld te hebben. Zie voor beleid rondom corona virus de hoofdpagina van de website.

Patiëntenportaal

Om voor u nog beter bereikbaar te zijn kunt u het patiëntenportaal gebruiken. U kunt via de website veilig en snel toegang krijgen tot dit portaal met een gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt hier direct naar het patiëntenportaal.

Op deze manier kunt u:

  • Online een afspraak maken voor het spreekuur op een door u gekozen tijdstip. Bij aanvang van dit portaal zullen de tijdstippen in het spreekuur waarop dit kan, nog beperkt zijn. Indien er veel gebruik gemaakt gaat worden van deze manier, dan zullen de mogelijkheden uitgebreid gaan worden. Omdat we vooraf uw aanvraag willen beoordelen kunt u online geen afspraak maken voor dezelfde dag.
  • Online herhaalmedicatie aanvragen. Via het patiëntenportaal vindt u een overzicht van uw medicijnen. Hierin kunt u eenvoudig aangeven welke medicijnen u wilt herhalen.
  • Online een vraag stellen (eConsult). Voor vragen waarvoor een afspraak op het spreekuur niet nodig is of voor het opvragen van uitslagen willen wij u de mogelijkheid bieden deze online te stellen. Ook dit kan via het patiëntenportaal.

NIEUW! de praktijk app

We hebben nu ook een app waarbij u via uw telefoon afspraken kunt maken, vragen kunt stellen of medicatie herhalen! uwozorginline app
Belangrijk: u dient wel een patiëntenportaal inlog te hebben.
1. Download de Uw Zorg online appvia de App Store (iOS) of Google Play (Android)
2. Open de app en zoek uw praktijk
3. Maak een account aanvia de knop
4. Na controle door de praktijk van uw aanvraag ontvangt u een bericht. Dit kan enkele werkdagen duren.

Zie hieronder in een filmpje uitgelegd hoe u de app kunt installeren en gebruiken.