Patiëntenportaal

Patiëntenportaal

Om voor u nog beter bereikbaar te zijn kunt u het patiëntenportaal gebruiken. U kunt via de website veilig en snel toegang krijgen tot dit portaal met een gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt hier direct naar het patiëntenportaal.

Ga naar patiëntenportaal

Op deze manier kunt u

Online een afspraak maken voor het spreekuur op een door u gekozen tijdstip. Bij aanvang van dit portaal zullen de tijdstippen in het spreekuur waarop dit kan, nog beperkt zijn. Indien er veel gebruik gemaakt gaat worden van deze manier, dan zullen de mogelijkheden uitgebreid gaan worden. Omdat we vooraf uw aanvraag willen beoordelen kunt u online geen afspraak maken voor dezelfde dag.

Let op. Ivm afwezigheid dr van Laere neemt dr Voncken de spreekuren over.  Bij een online afspraak bij Van Laere zal dr Voncken u dus behandelen.

Online herhaalmedicatie aanvragen. Via het patiëntenportaal vindt u een overzicht van uw medicijnen. Hierin kunt u eenvoudig aangeven welke medicijnen u wilt herhalen.

Online een vraag stellen (eConsult). Voor vragen waarvoor een afspraak op het spreekuur niet nodig is of voor het opvragen van uitslagen willen wij u de mogelijkheid bieden deze online te stellen. Ook dit kan via het patiëntenportaal.

Video van Zorg Online app

Zie hieronder in een filmpje uitgelegd hoe u de app kunt installeren en gebruiken.

NIEUW! de praktijk app

We hebben nu ook een app waarbij u via uw telefoon een e-consult kunt starten en zo een vraag aan de arts of POH kunt stellen: uwzorgonline app! Belangrijk: u dient wel een patiëntenportaal inlog te hebben.

Stap 1

1. App Downloaden

Download de Uw Zorg online app via de App Store (iOS) of Google Play (Android)

Stap 2

2. App openen

2. Open de app en zoek uw praktijk

Stap 3

3. Account aanmaken

Maak een account aan via de knop

Stap 4

4. Bericht ontvangen

Na controle door de praktijk van uw aanvraag ontvangt u een bericht. Dit kan enkele werkdagen duren.

Scroll naar top