(0411) 631248

O.H.C. van Laere
G.H. Elbers

bloedprikken praktijk

Afspraak maken

Onze assistentes prikken weer dagelijks zelf bloed op de praktijk in Liempde en (1 keer per 2 weken) op dinsdag ochtend in Gemonde (voor bloed prikken Gemonde even bellen). U kunt heel gemakkelijk zelf een afspraak maken via het portaal in de agenda "bloed prikken" als u een uitnodiging voor bloed prikken heeft gehad via de post. U kiest zelf het tijdstip. U kunt wachten in het gangetje bij de apotheek op de bank. U wordt door de assistente binnen gehaald. U kunt ook altijd de assistente bellen voor een afspraak. Kijk goed of u nuchter moet zijn en of u urine mee moet nemen. Voor de jaarlijkse controle voor hart en vaatziekte hoeft u NIET meer nuchter te prikken.

Heeft u op de dag van afspraak corona gerelateerde klachten, neem contact op met de assistente.

LET OP: het is nog niet mogelijk bloed te prikken op de praktijk als u een aanvraag van het ziekenhuis heeft. Dan zult u toch nog bij het ziekenhuis een afspraak moeten maken voor het bloed prikken. Overleg zo nodige even met de assistente.

Ga naar het portaal voor een afspraak

Op deze manier kunt u

Online een afspraak maken voor het bloed prikken op een door u gekozen tijdstip. Kies de agenda bloedprikken en kies een datum en tijd die nog open staat.

Als u het niet online een afspraak wilt inplannen belt u gewoon de assistente. Ze plant voor u een afspraak in voor het bloed prikken.

De assistente maakt bij het bloed prikken meteen een afspraak bij de POH voor u. Handig.

Video van Zorg Online app hoe u dit kunt gebruiken voor het inplannen van uw afspraak

Zie hieronder in een filmpje uitgelegd hoe u de app kunt installeren en gebruiken.

NIEUW! de praktijk app

We hebben nu ook een app waarbij u via uw telefoon een e-consult kunt starten en zo een vraag aan de arts of POH kunt stellen: uwzorgonline app! Belangrijk: u dient wel een patiëntenportaal inlog te hebben.

Stap 1

1. App Downloaden

Download de Uw Zorg online app via de App Store (iOS) of Google Play (Android)

Stap 2

2. App openen

2. Open de app en zoek uw praktijk

Stap 3

3. Account aanmaken

Maak een account aan via de knop

Stap 4

4. Bericht ontvangen

Na controle door de praktijk van uw aanvraag ontvangt u een bericht. Dit kan enkele werkdagen duren.

Scroll naar top