U bent hier

CORONA NIEUWS:
– Spreekuren zullen zoveel mogelijk telefonisch plaatsvinden.
– Kleine chirurgische verrichtingen worden uitgesteld.
– Afspraken bij de praktijkondersteuner voor controle van diabetes, bloeddruk, COPD zullen NIET doorgaan. – Deze afspraken worden verplaatst of vinden telefonisch plaats. De praktijkondersteuner neemt contact met u op.
– Bij verkoudheid, keelklachten, griepklachten met of zonder koorts: THUISBLIJVEN en zo min mogelijk contact met anderen totdat u 24 uur klachtenvrij bent. Alleen voor zieke mensen geldt: beleid/behandeling vindt plaats na overleg met de assistente en de huisarts.
– De landelijke adviezen voor het testen op het corona-virus zijn gewijzigd. Vanaf nu worden alleen mensen ouder dan 70 jaar met ernstige ziekteverschijnselen, mensen met een onderliggende ziekte en ernstig zieke mensen voor wie opname in het ziekenhuis nodig is, getest.
– Begeleiders van patiënten die voor een acute klacht komen, mogen GEEN luchtwegklachten hebben. In dat geval moet een andere begeleider worden gezocht.
– Wij hopen op uw begrip en medewerking!

De praktijk

Huisartsenpraktijk Liempde is sinds 2004 gevestigd aan de Nieuwstaat 6 in Liempde.
Er werken 3 huisartsen, 1 huisarts in opleiding, 4 praktijkassistenten, 2 praktijkondersteuners en 1 praktijkondersteuner GGZ.

We zijn een huisartspraktijk in een dorp. We zijn dus een echte dorpspraktijk, maar modern. We willen graag kleinschalige zorg leveren. De familiebanden in het dorp zijn belangrijk. Ook houden we korte lijnen met de (para)medische disciplines zoals de wijkzorg.

Als je naar de dokter moet, wil je meestal snel terecht kunnen in de praktijk met je vraag. Daarom streven we ernaar om dezelfde dag of een dag later een afspraak op het spreekuur te krijgen. We willen graag dat iedereen gehoord wordt voor elke klacht.

We werken met positieve gezondheid. Wij denken dat je beter geholpen bent als we ieder individuele vraag kunnen beantwoorden. Elke klacht kan iemand op een andere manier ervaren, dus er is geen kookboek maar we vragen vaak wat het onderwerp in het consult moet zijn.

De huisartswereld verandert snel. We trachten met de belangrijke moderniseringen mee te gaan en de zorg zo up-to-date te houden met de mogelijkheden die we hebben. Zo kan elke patient gebruik maken van het patientportaal waar je online afspraken kan maken, recepten kunt herhalen of een eConsult starten.

Maar het allerbelangrijkste vinden we dat iedereen zich thuis voelt in de onze praktijk. Vaak worden er moeilijke dingen besproken. We proberen open te staan voor iedereen en hopen dat dat lukt.