Corona info

vaccinatie info: 1 juni 2021: mogelijk eerder 2e prik

IVM de recente wijziging van het leverschema van het 2e Astra Zeneca vaccin is er de mogelijkheid al op 21 juni de 2e prik te krijgen. Als u dat liever heeft belt u de assistente dan voor een afspraak.

De vaccinatie tegen cocid-19 gaat steeds sneller. Er worden steeds meer vaccinaties gezet. De 2e vaccinatie ronde met Astra Zeneca voor de groep 65-64 jaar, hoge BMI (>40) en mensen met het syndroom van down wordt over 2 weken gedaan. Die gaat gewoon door. Ook de groep 62-61-60 jaar krijgen komende week een uitnodiging voor 19 of 20 mei de eerste vaccinatie Astra Zeneca. Er komt nog steeds veel nieuws over de vaccinatie tegen covid-19. De vaccinatie strategie verandert nogal eens door problemen met leveringen en vragen over bijwerkingen. De groep onder de 60 jaar krijgt de uitnodigingen van de GGD. De mensen met een risicofactor (die altijd al een oproep voor de griepvaccinatie krijgen) worden als eerste opgeroepen. Zodra we meer weten informeren we u op deze plek. Houdt de site en uw brievenbus in de gaten. Als we gaan oproepen is dat via de post.

Corona info

Download de corona melder app, kom erachter of je imn de buurt bent geweest met iemand met corona.

20 oktober: we hebben de spreekuren weer opgestart. Natuurlijk zijn er wel aanpassingen in het spreekuur. We proberen de wachtkamer zo leeg mogelijk te houden en alle voorzorgsmaatregelen te nemen zodat corona buiten de praktijk blijft.

Ga naar corona melder app

Zaken om rekening mee te houden

Als iets via het econsult, telefoon of beeldbellen kan proberen we dat te doen.

Als u een afspraak heeft en klachten op de dag van de afspraak, kom niet maar neem contact op met de assistente.

Kom zover mogelijk alleen naar de praktijk.

Afspraken kunnen zowel telefonisch als via het portaal gemaakt worden. U krijgt de dag vooraf een whatsapp bericht.

Kom precies op de afgesproken tijd binnen.

Ontsmet uw handen bij de tafel bij de ingang van de praktijk.

We vragen u dringend om een mondkapje te dragen in de praktijk, zoals landelijk geadviseerd. Zo proberen we de kans om corona over te brengen/krijgen zo laag mogelijk te houden.

Scroll naar top