(0411) 631248

O.H.C. van Laere
G.H. Elbers

Corona info

vaccinatie info: 1 juli 2021: Mondkapje niet meer verplicht

Vanaf 1 juli zijn de richtlijnen voor het dragen van mondkapjes veranderd. In de praktijk zijn mondkapjes niet meer verplicht. Tijdens het lichamelijk onderzoek zullen we wel mondkapjes opzetten. Wilt u het mondkapje wel opzetten, geen probleem. Wilt u graag dat uw zorgverlener het kapje opzet, geef het aan bij se start van het consult.

Corona vaccinatie bewijs

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen. Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft. Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen. Stuurt u dan een e-mail naar [e-mailadres praktijk], geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens. Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe. Het heeft geen zin om onze praktijk hierover te bellen. Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

Ga naar corona melder app

Zaken om rekening mee te houden

Als iets via het econsult, telefoon of beeldbellen kan proberen we dat te doen.

Als u een afspraak heeft en klachten op de dag van de afspraak, kom niet maar neem contact op met de assistente.

Kom zover mogelijk alleen naar de praktijk.

Afspraken kunnen zowel telefonisch als via het portaal gemaakt worden. U krijgt de dag vooraf een whatsapp bericht.

Kom precies op de afgesproken tijd binnen.

Ontsmet uw handen bij de tafel bij de ingang van de praktijk.

We vragen u dringend om een mondkapje te dragen in de praktijk, zoals landelijk geadviseerd. Zo proberen we de kans om corona over te brengen/krijgen zo laag mogelijk te houden.

Scroll naar top