U bent hier

Artsen

O.H.C. Laere

Als getogen Liempdenaar heb ik met veel plezier zowel mijn studie Geneeskunde als mijn huisartsenopleiding in Utrecht gedaan. Na twee jaar als waarnemend huisarts te hebben gewerkt in en rond Utrecht wilde ik graag terug naar mijn wortels. Samen met collega Regtering heb ik in 2002 de praktijk van mijn vader overgenomen. Het werken als huisarts in Liempde bevalt me erg goed, met name door het plezierige contact met de patiënten. Ik vind het voor onze praktijk dan ook belangrijk dat het laagdrempelig is en dat er op een vriendelijke en persoonlijke manier goede huisartsenzorg geleverd wordt. Met mijn gezin woon ik in Boxtel.

G.H. Elbers

Na 18 jaar in het Brabantse Nuenen te hebben gewoond, ben ik Nijmegen geneeskunde gaan studeren. Na mijn artsexamen heb ik 1 jaar op de eerste hulp in Oss gewerkt. Daarna, weer in Nijmegen, heb ik de huisartsopleiding voltooid.
De reden dat ik voor het huisartsenvak heb gekozen is dat het veelzijdig is en het patiëntcontact persoonlijk en langdurig. Naast de praktijkwerkzaamheden geef ik onderwijs aan huisartsen in opleiding in Nijmegen, onder andere de reanimatiecursus.
Sinds 2011 ben ik huisarts en in de opleidingspraktijk in Mill heb ik gemerkt een dorpsdokter te zijn. Ik vind het dus geweldig om in een echt dorp als Liempde en Gemonde te werken.
Ik woon “om de hoek” in Vught met mijn vrouw en 2 zonen.

K. Graffius

Vanaf mei 2016 vervang ik Dr Waanders en ben ik de nieuwe huisarts in deze praktijk. Ik heb ontzettend veel zin om samen met het team goede en persoonlijke zorg te leveren.
Ik ben opgegroeid in Zuid-Limburg en in 2009 heb ik de opleiding Geneeskunde in Maastricht afgerond. Daarna ben ik verhuisd naar Noord-Brabant en daar heb ik een aantal jaar op verschillende afdelingen in het ziekenhuis gewerkt. Dat was heel leerzaam, maar mijn hart ligt bij het huisartsenvak. Deze opleiding heb ik in 2015 afgerond. Samen met mijn vriend, zoon en dochtertje woon ik met veel plezier in Den Bosch.

L. Berkers

Mijn naam is Lotte Berkers en ik ben huisarts in opleiding. Dat betekent dat u mij vanaf 1 maart 2017 tegen kunt komen in de praktijk. In 2012 heb ik de studie geneeskunde afgerond in Maastricht en daarna heb ik drie jaar op de spoedeisende hulp gewerkt in Eindhoven, Veldhoven en Tilburg. Ik wil graag huisarts worden omdat ik een breed kijkende dokter ben en het me bijzonder lijkt om patiënten te kunnen begeleiden tijdens moeilijke periodes gedurende het leven. Wie weet zien we elkaar het komende jaar!

Praktijkondersteuners

Derika van Esch

Derika zal per 1 oktober starten in de praktijk. Ze heeft 25 jaar ervaring als diabetes verpleegkundige in het JBZ

Ilse Sluijs

Sinds 1 februari 2013 ben ik werkzaam als praktijkondersteuner in de huisartsenpraktijk.
Voorheen woonde ik in Enkhuizen, maar vanaf dit jaar ben ik in het mooie Heeze komen wonen. Ik woon daar samen met mijn partner en 2 katten. Mijn hobby’s zijn reizen, motorrijden en voetbal.
Tot 2010 heb ik gewerkt als doktersassistente en ben daarna de opleiding tot praktijkondersteuner gaan doen. Het leuke aan dit werk vind ik het contact met mensen, het begeleiden bij een chronische aandoening en het motiveren en stimuleren van een gezonde levensstijl.

Marcel Bogers

Met veel plezier ben ik 2 dagen per week (maandag en donderdag) werkzaam in de praktijk als praktijkondersteuner geestelijke gezondheidszorg (POHGGZ). Van origine ben ik sociaal psychiatrisch verpleegkundige, waarbij ik 37 jaar in de ambulante geestelijke gezondheidszorg heb gewerkt. Onder andere ben ik werkzaam geweest in de verslavingszorg, in een psychiatrische kliniek en bij GGZ instellingen heb ik bij de crisisdienst gewerkt.
Ik heb me gespecialiseerd in relatie- en gezinstherapie en cognitieve interventies. Ik gebruik steeds meer EMDR als interventie bij mensen met angst of problemen na een trauma.
Ik zie het als mijn uitdaging om u te ondersteunen uw problemen op te lossen. Dit doe ik door coaching, ondersteuning of therapuetische interventies als dat nodig is.
Ik ben gehuwd, we hebben 2 uitwonende kinderen en houd van muziek, lezen, sport, theater, reizen…

Assistentes

Marie José Habraken

Ik ben Marie José Habraken–van Esch, geboren en wonende te Liempde.
Ik heb zeven jaar als doktersassistente in een huisartsenpraktijk in Boxtel gewerkt. Daarna heb ik 18 jaar voor de kinderen gezorgd, en vrijwilligerswerk gedaan. In 2001 ben ik begonnen als secretaresse op de poli oogheelkunde in het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. Vanaf 2002 werk ik als doktersassistente in de huisartsenpraktijk te Liempde, waar ik het contact met de patiënten ontzettend leuk vind en met veel plezier werk.

José Smetsers

In 1986 heb ik mijn diploma doktersassistente behaald. Vanaf 1984 ben ik werkzaam geweest bij een apotheekhoudende huisarts, daar heb ik ca. acht jaar gewerkt. Dat was een drukke maar wel leuke en afwisselende baan. Sinds 2000 ben ik weer werkzaam als doktersassistente, waarvan alweer tien jaar in deze praktijk.

Evie van Esdonk

Ik ben in 2006 met veel plezier begonnen aan de verkorte opleiding doktersassistente aan het NIPA te Amsterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij een huisarts in Amsterdam en op de poli dermatologie. Na mijn afstuderen kreeg ik een baan aangeboden in het Jeroen Bosch ziekenhuis als assistente van de kno-artsen. Daar heb ik anderhalf jaar met veel plezier gewerkt. Maar toch miste ik het contact met patiënten en heb gesolliciteerd bij dr. van Laere en dr. Elbers. Hier werk ik in sinds december 2008 en heb het er erg naar mijn zin. Ik woon met mijn vriend en twee kinderen in St-Michielsgestel.

Vivian Matheeuwsen

Ik ben Vivian Matheeuwsen, Woonachtig in Boxtel. In Mei 2016 heb ik mijn diploma voor doktersassistente behaald. Sindsdien heb ik in verschillende huisartsenpraktijken gewerkt/waargenomen., zowel in de stad als in een dorp. Toch spreekt het dorpse mij meer aan. Het ons kent ons en het gemoedelijke!
Vanaf Maart 2017 ben ik werkzaam in deze praktijk, u kunt mij tegen komen op Maandag, Dinsdag en Vrijdag.

Anita Verboom

Hoi, ik ben de Mien Dobbelsteen van de praktijk.
Ik vraag niet ‘zeg eens aaaaaa’, neem ook de telefoon niet aan met ‘met de assistente van dokter…….’ maar probeer de praktijk voor iedereen zo schoon mogelijk te houden.