(0411) 631248

O.H.C. van Laere
G.H. Elbers

Team

Artsen

O.H.C. van Laere

Huisarts

Als getogen Liempdenaar heb ik met veel plezier zowel mijn studie Geneeskunde als mijn huisartsenopleiding in Utrecht gedaan. Na twee jaar als waarnemend huisarts te hebben gewerkt in en rond Utrecht wilde ik graag terug naar mijn wortels. Samen met collega Regtering heb ik in 2002 de praktijk van mijn vader overgenomen. Na zijn pensioen ben ik verder gegaan met collega Elbers. Het werken als huisarts in Liempde bevalt me erg goed, met name door het plezierige contact met de patiënten. Ik vind het voor onze praktijk dan ook belangrijk dat het laagdrempelig is en dat er op een vriendelijke en persoonlijke manier goede huisartsenzorg geleverd wordt. Met mijn gezin woon ik in Boxtel.

G.H. Elbers

Huisarts

Na 18 jaar in het Brabantse Nuenen te hebben gewoond, ben ik Nijmegen geneeskunde gaan studeren. Na mijn artsexamen heb ik 1 jaar op de eerste hulp in Oss gewerkt. Daarna, weer in Nijmegen, heb ik de huisartsopleiding voltooid. De reden dat ik voor het huisartsenvak heb gekozen is dat het veelzijdig is en het patiëntcontact persoonlijk en langdurig. Naast de praktijkwerkzaamheden ben ik huisartsopleider vanuit UMC Nijmegen. Opleiden is een passie. Ook heb ik een extra interesse in eHealth. Sinds 2011 ben ik huisarts en in de opleidingspraktijk in Mill heb ik gemerkt een dorpsdokter te zijn. Ik vind het dus geweldig om in een echt dorp als Liempde en Gemonde te werken. Ik woon “om de hoek” in Vught met mijn vrouw en 2 zonen.

K. Graffius

Huisarts

Sinds 2016 werk ik als huisarts in Liempde. Ik ben opgegroeid in Zuid-Limburg en in 2009 heb ik de opleiding Geneeskunde in Maastricht afgerond. Daarna ben ik verhuisd naar Noord-Brabant en daar heb ik een aantal jaar op verschillende afdelingen in het ziekenhuis gewerkt. Dat was heel leerzaam, maar mijn hart ligt bij het huisartsenvak. Deze opleiding heb ik in 2015 afgerond. Samen met mijn vriend, zoon en 2 dochters woon ik met veel plezier in Sint-Michielsgestel.

H van Rijswijk

huisarts in opleiding

volgt

Praktijkondersteuners

Derika van Esch

Praktijkondersteuner

Sinds oktober 2017 ben ik met veel voldoening werkzaam in de praktijk. Ik ben opgeleid als verpleegkundige in het Willem Alexander ziekenhuis in Den Bosch waar ik in 1989 de opleiding heb afgerond. Ik heb gewerkt op de afdeling algemeen interne geneeskunde. Sinds 1998 heb ik mij gespecialiseerd in de zorg voor mensen met diabetes mellitus. Daarnaast vind ik het belangrijk om met mensen te zoeken naar hun individuele doelen en mogelijkheden om tot een gezonde leefstijl te komen. Na al deze jaren in het ziekenhuis was het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden in deze huisartspraktijk. Ik heb veel affiniteit met oudere patiënten en dat komt hier goed van pas. Inmiddels heb ik de post HBO opleiding ouderenzorg afgerond en ik hoop hiermee de oudere patiënt nog beter te kunnen ondersteunen. Naast mijn werk in de huisartspraktijk geef ik onderwijs over diabetes aan o.a. praktijkondersteuners in opleiding. Ik ben niet geboren in Boxtel maar ik woon er, met veel plezier, al meer dan 20 jaar met mijn man en onze drie kinderen.

Milou van der Plas

Praktijkondersteuner GGZ

In februari 2022 ben ik in deze praktijk gestart als praktijkondersteuner GGZ, nadat ik jaren heb gewerkt in de (crisis)24-uurszorg binnen de jeugdzorg en de dagbehandeling voor het jonge kind en hun ouders. Mijn werk als praktijkondersteuner GGZ doe ik met veel plezier sinds 2020. U kunt bij mij terecht voor psychische problemen in de breedste zin van het woord, op het moment dat het u zelf even onvoldoende lukt om de klacht(en) te verminderen, of wanneer u even iemand nodig heeft om mee te praten. Ik vind het belangrijk mijn werk te doen door middel van open en eerlijke communicatie en wanneer het kan wat humor. Graag ga ik samen met u op zoek naar dat wat u helpt om uw psychische klacht(en) te verminderen, want u hoeft het niet alleen te doen. Samen met mijn vriend woon ik in Boxtel en naast mijn werk in deze praktijk, werk ik ook in een huisartsenpraktijk in Veldhoven. In mijn vrije tijd ben ik gek op reizen, muziek, sociale contacten met vrienden en familie, waterpolo maar ook gewoon even lekker niks doen. Ik ben aanwezig op dinsdag en vrijdag. Wees welkom in de praktijk en bij mij op het spreekuur!

Hadewych Koot

Praktijkondersteuner

Ik ben woonachtig in Rosmalen. Hier woon ik met mijn man en onze drie kinderen. Toen de kinderen klein waren heb ik gewerkt als Cesar Therapeut bij ons aan huis. In 2014 heb ik ik de post- Hbo opleiding voor POH-S afgerond bij de HAN. De jaren erna heb ik gewerkt als POH- S in Waardenburg en Asperen maar mijn hart ligt toch echt meer in Brabant. Het leuke aan het werk van POH-S is dat je de patiënten blijft volgen en kijkt naar ieder zijn individuele haalbare doelen. Het stoppen met roken is ook een mooie uitdaging, waar je samen met de patiënt kijkt hoe je dit kunt bereiken. Mijn hobby's zijn lezen, wandelen, tennissen, zeilen en lunchen met vriendinnen. Ik werk op maandag en woensdag.

Assistentes

José Smetsers

Assistente

In 1986 heb ik mijn diploma doktersassistente behaald. Vanaf 1984 ben ik werkzaam geweest bij een apotheekhoudende huisarts, daar heb ik ca. acht jaar gewerkt. Dat was een drukke maar wel leuke en afwisselende baan. Sinds 2000 ben ik weer werkzaam als doktersassistente, waarvan alweer tien jaar in deze praktijk.

Evie van Esdonk

Assistente

Ik ben in 2006 met veel plezier begonnen aan de verkorte opleiding doktersassistente aan het NIPA te Amsterdam. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen bij een huisarts in Amsterdam en op de poli dermatologie. Na mijn afstuderen kreeg ik een baan aangeboden in het Jeroen Bosch ziekenhuis als assistente van de kno-artsen. Daar heb ik anderhalf jaar met veel plezier gewerkt. Maar toch miste ik het contact met patiënten en heb gesolliciteerd bij dr. van Laere en dr. Elbers. Hier werk ik in sinds december 2008 en heb het er erg naar mijn zin. Ik woon met mijn vriend en twee kinderen in St-Michielsgestel.

Vivian Matheeuwsen

Assistente

Ik ben Vivian Matheeuwsen, Woonachtig in Boxtel. In Mei 2016 heb ik mijn diploma voor doktersassistente behaald. Sindsdien heb ik in verschillende huisartsenpraktijken gewerkt/waargenomen., zowel in de stad als in een dorp. Toch spreekt het dorpse mij meer aan. Het ons kent ons en het gemoedelijke! Vanaf Maart 2017 ben ik werkzaam in deze praktijk, u kunt mij tegen komen op Maandag, Dinsdag en Vrijdag.

Kim Versantvoort

Assistente

Ik ben Kim Versantvoort, woonachtig in Gemonde. In juni 2019 heb ik mijn diploma voor doktersassistente behaald. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen in het Jeroen Bosch ziekenhuis als assistente van de kno-artsen maar ook in Kerkdriel bij huisartsenpraktijk Blaauwhof. Vanaf September 2019 ben ik werkzaam in deze praktijk, u kunt mij tegen komen op Maandag, Woensdag en Vrijdag.

Anita Verboom

Praktijk hulp

Hoi, ik ben de Mien Dobbelsteen van de praktijk. Ik vraag niet ‘zeg eens aaaaaa’, neem ook de telefoon niet aan met ‘met de assistente van dokter…….’ maar probeer de praktijk voor iedereen zo schoon mogelijk te houden.

Linda Pennings

Assistente

Mijn naam is Linda Pennings. In juni 2011 heb ik de opleiding voor doktersassistente afgerond aan het Koning Willem 1 college in Den Bosch. Sindsdien heb ik in verschillende huisartsenpraktijken gewerkt/waargenomen, waaronder in 2012 een korte waarneming in huisartsenpraktijk Liempde. Op dat moment was er helaas geen mogelijkheid voor een vaste baan voor mij en heb ik 10 jaar lang als doktersassistente in Rosmalen gewerkt. In 2021 heb ik de opleiding SOH (spreekuurondersteuner huisarts) afgerond. En in januari 2022 ben ik opnieuw met veel plezier in Liempde komen werken. Op maandag, dinsdag en vrijdag zult u mij dan ook tegenkomen in de huisartsenpraktijk. In woon samen met mijn vriend en onze 3 kinderen in Sint-Oedenrode.

Annemiek Daas

Praktijkmanager

Volgt

Marja Langeweg

financieel administratief medewerkster

Ik ben Marja Langeweg en woon samen met mijn man Erik, onze twee jongens en hond Max in Boxtel. Sinds 2007 ben ik werkzaam als Financieel Administratief medewerkster bij verschillende huisartsenpraktijken in de regio. Dit doe ik nu inmiddels 4 hele dagen in de week. Het werk is veelzijdig en erg afwisselend en dat is wat het elke dag weer leuk en interessant maakt. Vanaf 1 februari 2022 ben ik werkzaam in Huisartsenpraktijk Liempde op de maandag-middag.

Scroll naar top